Lamborghini fut në burg Bieberin

61

bieberKëngëtari kanadez, Justin Bieber, është arrestuar në Majami të Floridës, pasi ka bërë gara në rrugë dhe ka drejtuar mjetin nën ndikimin e alkoolit, marijuanës dhe barnave me recetë.

Policia ka thënë se Bieber fillimisht nuk ka bashkëpunuar dhe është akuzuar për rezistencë pa dhunë ndaj arrestimit.Po sipas policisë, rruga ku ai dhe miq të tij kanë bërë gara është një zonë e banuar në Majami. Bieber, 19 vjeç, ka qenë me makinën e tij Lamborghini.

 

bieber5

bieber-

bieber 3

bieber 6

193-444x663

2310-444x296

271-444x354

258-444x382