“Dikur në Afganistan”, ja si ka qenë jeta para talebanëve

72

345-444x271Shpesh jemi mësuar të degjojmë se nga Afganistani vijnë vetëm lajme për terrorizëm dhe për luftë.

Por dikur Afganistani ka qënë ndryshe nga ajo se çfarë ofron tani në ditët e sotme. Disa foto nga profesori i inxhinierisë, Mohammad Qayoumi, tregojnë se ka pasur jetë ndryshe në Afganistan para se të vinin talibanët.

Albumi i titulluar “Dikur në Afganistan” tregon se përpara se të vinin talibanët, Afganistani ishte një vend normal për të jetuar.

 

179-444x330

259-444x266

 

441-444x279

529-444x315

634-444x313

1315