Ky është 5-vjeçari shqiptar me fuqi ‘mbinjerëzore’

70

Njihuni me 5-vjeçarin magnet,” kështu kanë shkruar mediat amerikane për djalin nga Kosova që mendohet të ketë veti magnetike.

Erman Delic nga Kosova zbuloi vetitë e tij magnetike, teksa po shihte televizor dhe vendosi një lugë në kraharor.

Tani Erman mund të fiksojë monedha, pirunj madje dhe telefona në trupin e tij.

Një doktor shpjegoi se Erman është plotësisht i shëndetshëm dhe nuk ka një shpjegim për aftësinë e tij. Mbase ka atë personalitetin magnetik!” ka shpjeguar NY Post aftësitë e djalit nga Kosova.

Komentuesit kanë patur reagime të shumta, një pjesë e mirë e të cilëve mendonin se bëhej fjalë për ‘djersë të ngjitshme’, që fikson trupat metalikë pas trupit.
Konica.al