Kuvend, mblidhet sot seanca plenare

52

Kuvendi-i-ri-9-shtator-20113-Legjislatura-8-640x426Kuvendi mblidhet të enjten në seancë plenare, ku pritet të diskutohen disa projektligje. Rendi i ditës parashikon shqyrtimin dhe miratimin e disa ndryshimeve në ligjin “Për rregullimin e pronësisë mbi truallin shtetëror në zonat me përparësi turizmin”, disa shtesa në ligjin “Për mbrojtjen e biodiversitetit”, si dhe pr/ligjin “Për Shërbimin për Ankesat dhe Çështjet e Brendshme në Ministrinë e Punëve të Brendshme”.
Axhenda e sotme e Kuvendit përfshin edhe projektrezolutën mbi raportin e Prokurorit të Përgjithshëm për gjendjen e kriminalitetit për vitin 2013.