Kujtuan se ishte pedofil, e dogjën në mes të rrugës

64

bijanNjë burrë në Britani u dogj i gjallë nga komshinjtë e tij, të cilët e ngatërruan si një pedofil.

44-vjeçari, Bijan Ebrahimi, fotografoi disa të rinj teksa i vidhin vazot e luleve në kopshtin e tij dhe u nis t’ia çonte fotot policisë, si një provë për fajësimin e të rinjve.

Një komshi e pa Ebrahimin dhe njoftoi policinë se ai ishte një pedofil. Pas verifikimit, policia konfirmoi se ishte një ngatërresë dhe e la të lirë Ebrahimin.

Edhe pse u konfirmuar nga policia që Bijan Ebrahimi nuk ishte pedofil, komshinjtë vazhduan ta quanin të tillë dhe e akuzonin se abuzonte me fëmijët.

Vetëm dy ditë pasi policia e la të lirë, dy komshinjtë i tij, Lee James dhe Stephen Norley, e goditën Ebrahimin në befasi dhe më pas i vunë zjarrin në mes të rrugës, ku dhe mbeti i vdekur.