KQZ shpall sot rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve

51

largea_kqz-al1356622584KQZ do të mblidhet në orën 14 00 dhe sipas njoftimit për mediat pikë e parë e rendit të ditës është projekt-vendimi për shpalljen e rezultatit përfundimtar të zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë të datës 23 Qershor”.

Tre ditë më parë Kolegji Zgjedhor bëri shpërndarjen e mandateve për 12 qarqet e vendit me kërkesë të Partisë Socialiste, si rrjedhoje e mungesës së kuorumit të duhur për këtë vendimmarrje në KQZ-së, fakt që është pranuar edhe nga vetë KQZ.

Ndërkaq në rend dite janë edhe dy projektvendime. Ai për  “Miratimin e modeleve të vendimeve dhe dokumentacionit të punës, të cilat do të përdoren nga KZAZ-ja dhe KQV-të, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Komunës Dardhas, Qarku Korçë dhe për kryetarin e Komunës Rrethina, Qarku Shkodër, të datës 01 Shtator 2013″.