Koka: Kryebashkiakët të mirëmbajnë mjedisin

54

lefter kokaNë ditën ndërkombëtare të tokës, Ministri i mjedisit, Lefter Koka tha ditën e sotme,  në një deklaratë për gazetarët se mjedisi që na rrethon kërkon të ruhet dhe mirëmbahet.

“Absolutisht çdo gjë që na rrethon kërkon të mirëmbahet”, u shpreh Ministri Koka.

Ai tha se “është një e drejtë që gezon Ministria e Mjedisit me vendim të Këshillit të Ministrave, jemi të detyruar t’i drejtohemi zgjedhësve vendorë për të kryer detyrat e tyre në zonat që administrojnë dhe për të paraprirë sezonin turistik, kjo është një nga resurset ekonomikë por un besoj se çdo njeri duhet të ndjehet përgjeshëm”.

“Shumë shpejt do të bëhet e mundur analiza e Kryetarëve të Bashkive, në rast papërgjeshmërie do të vihen gjoba”, u shpreh Koka.