KLD, rrëzohet kërkesa e ish-kryeprokurores Ina Rama

57

Ministria-e-drejtesiseKëshilli i Lartë i Drejtësisë (KLD), në mbledhjen e zhvilluar sot, ka rrëzuar kërkesën e ish- Prokurores së Përgjithshme,  Ina Rama për tu emëruar gjyqtare në Gjykatën e Apelit të Tiranës.

Burime të KLD-së bënë të ditur për ATSH-në,   se kërkesa e znj. Ramës u rrëzua me shumicë votash ne mbledhjen e Këshillit, me argumentimin se,  gjykata ku ajo ka punuar para se të emërohej si Prokurore e Përgithshme,  ishte Gjykata e Apelit për Krimeve të Rënda dhe jo Gjykata e Apelit,  Tiranë.

Për tu emëruar në Gjyjkatën e Apelit Tiranë, vijon argumentimi i vendimit të KLD,  znj.Rama duhet t’i nënshtrohet konkurimit me pretendentët e tjerë.  Mbledhja e KLD, u zhvillua me dyer të mbyllura