Published On: Hën, Mar 18th, 2019

Kirsten D.Madison do vizitojë sot viziton Kosovën

Ndihmëssekretarja amerikane për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimin e Ligjit, do vizitojë sot viziton Kosovën.

Kirsten D.Madison do takohet me kryeministrin Ramush Haradinja.

Mediat kosovare raportojnë se ajo do bëjë dorëzimin e një donacioni për Agjencinë kosovare të Forenzikës.

Gjithashtu pritet të zhvillojë takime me zyrtarë të Policisë së Kosovës, të Ministrisë së Drejtësisë, të Shërbimit Korrektues dhe anëtarë të shoqërisë civile, për nxitjen e reformës në drejtësi dhe zbatimit të ligjit në Kosovë.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>