Kapen 3 nga të arratisurit e burgut të Drenovës

57

Fran-MarashiTre nga të arratisurit e burgut të Drenovës, Admir Tafilin, Gëzim Toma dhe Fran Marashi u arrestuan para pak minutash në një magazinë në qytetin e Përrenjasit.

Gezim-Toma-2-229x300Gjashtë të burgosurit që u arratisën mbrëmë nga burgu i sigurisë së lartë në Drenovë u dyshuan se ishin fshehur në një magazinë të vjetër në Përrenjas.

Banorët e zonës kanë dëgjuar të shtëna më armë zjarri në një magazinë afër banesave të tyre dhe kanë njoftur menjëherë policinë.

Forca të shumta policie si dhe grupe të Ndërhyrjes së Shpejtë kanë rrethuar brenda pak minutash magazinën pranë ish-stacionit hekurudhor në Përrenjas dhe arritën të kapnin tre nga të arratisurit.

Gezim-Toma-2-229x300Mbeten ende në arratisje të dënuarit: Gëzim Gjergj Guri, Reiz Namik Haxhiraj dhe Eduard Kujtim Lula. I arratisuri i shtatë, Artur Gora u kap dy orë pas arratisjes, ndërsa deklaroi në komisariat se nuk ka pasur të bënte me planin e arratisjes dhe se nuk dinte asnjë detaj të planit, por thjeshtë ka përfituar të largohej në momentin kur janë arratisur gjashtë personat e tjerë.