Kaliforni, vret 4 persona e në fund veten

70

Një person i armatosur ka vrarë pesë persona dhe më pas ka qëlluar për vdekje veten e tij. Ngjarja ka ndodhur në Bejkërsfilld të Kalifornisë.

Siç raportojnë mediat amerikane, ky person së bashku me gruan e tij, shkoi në një biznes kamionësh ku vrau dy burra dhe gruan e tij. Vrasësi pastaj u fut në një vendbanim tjetër, ku vrau dy njerëz të tjerë.

Pasi rrëmbeu një automjet që kishte brenda një grua dhe një fëmijë, burri u përball me një polic dhe vrau veten.

Policia ende po heton motivet pas vrasjeve.