Ja paraqitja e aktorëve të Hollivudit, nëse do të ishin njerëz të thjeshtë

63

Nëse aktorët e Hollivudit, apo personat e famshëm do të kishin një jetë normale si gjithë të tjerët pa qenë të njohur aspak, ato do të kishin këtë paraqitje sipas simulimeve të kryera me Photoshop. Fakti, që u duhet të jenë vazhdimisht në paraqitjen e tyre më të mirë, për të konkurruar në një treg të fuqishëm, ka përmirësuar në vazhdimësi tiparet e tyre, si nëpërmjet formave të kujdesit personal, po ashtu edhe nëpërmjet ndihmës së kirurgjisë plastike. Gjithsesi, në një jetë krejt normale ato, nuk do të dalloheshin dot nga njerëzit që i rrethojnë, siç e tregon dhe ky simulim kompjuterik.

Brad Pitt -Angelina Jolie
Brad Pitt -Angelina Jolie

 

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

 

Beyonce dhe Jay-Z
Beyonce dhe Jay-Z

 

Familja Kardashian
Familja Kardashian

 

Johnny Depp
Johnny Depp

 

Kim Kardashain
Kim Kardashian

 

Madona
Madona

 

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson