Ish Kryeprokurorja Rama, nën akuzë për shpërdorim detyre

61

timthumbShkak për vënien e ish Kreyprokurores së Pergjithshme, Ina Rama, nën akuzë është bërë një padi, që është ngritur nga Bardhyl Shehu, prokuror për shumë vite në Burrel, raporton Gazeta Panorama. Shehu është shkarkuar nga Rama dhe e ka apeluar shkarkimin e tij duke rifituar të drejtën nëpërmjet vendimit të formës së prerë nga gjykata. Por, Ina Rama nuk e riemëroi atë dhe Shehu riemërohet, vetëm pas ardhjes në detyrë të Kryeprokurorit të ri Adriatik Llalla.

Rama do të hetohet për veprën penale të abuzimit të detyrës.