Irak, 480 të vrarë nga sulmet vetëm brenda një muaji

50

IrakSërish sulme të përgjakura në Irak. Me dhjetëra persona janë raportuar se kanë gjetur vdekjen gjatë sulmeve të ndodhura në zona të ndryshme të Irakut.

Sulmi më i përgjakshëm ka ndodhur në një kafene në zonën shiite të Bagdatit ku kanë gjetur vdekjen 38 persona dhe rreth 50 të tjera janë plagosur.

Në 8 sulme të tjera të raportuara si të ndodhura në rajonin e Rawas, kanë gjetur vdekjen 8 persona dhe 28 të tjerë janë plagosur.

Vetëm këtë muaj të vrarët e raportuar kanë shkuar në 480 perona gjatë valëve të ndryshme të dhunës.