Ekstradohen vëllezërit Hasanbelli, të akuzuar për vrasje në bashkëpunim

66

pranga-arrestimZyra e Interpol Tiranës ka bërë të mundur ekstradimin nga shteti belg të dy shtetasve shqiptarë të akuzuar për vrasje në bashkëpunim. Shtetasi Erion (Mikel) Hasanbelli, 35 vjeç nga Fieri, dhe vëllai i tij Geron Hasanbelli, janë të akuzuar për vrasje në bashkëpunim të shtetasve Jualian Cela dhe Kasander Noga.

“Shtetasi Erion (Mikel) Hasanbelli në bashkëpunim me vëllanë e tij Geron Hasanbelli kanë vrarë shtetasit Julian Çela dhe Kasander Noga. Ngjarja ka ndodhur në Belgjikë”- njofton policia.