Ikën Arben Çuko, në krye te Drejtorisë së Burgjeve Stefan Çipa

133

Ministria e Drejtësisë ka njoftuar shkarkimin nga detyra të drejtorit të Burgjeve, Arben Çuko dhe emërimin në vend të tij të Stefan Çipës.

“Ky ndryshim bëhet për të përmirësuar punën e Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve, veçanërisht në drejtim të rritjes së sigurisë së brendshme dhe kontrollit si dhe rritjes së efikasitetit të luftës kundër korrupsionit në sistemin e burgjeve”, thuhet në njoftimin e ministrisë së Drejtësisë.