I hiqet licenca tregtarit që tërhoqi zvarrë të moshuarin

74

Një video që u bë virale në internet ku tregonte një tregtar në Tiranë që tërhiqte zvarrë një të moshuar, pasi mendonte se nuk i kishte paguar 3 limona që kushtonin 200 lekë, i ka kushtuar shtrenjtë tregtarit.

Atij i është hequr leja nga Policia Bashkiake për të vazhduar tregtinë, pas incidentit të ndodhur para dy ditësh te Pazari i Ri.

Ky është një gjest i turpshëm dhe i dënueshëm, pasi në kushtet kur duhet të kemi kujdes maksimal për të moshuarit, disa persona të tillë i trajtojnë në mënyrën më të keqe.