Humbin dy fëmijë nga Shtëpia e Fëmijës Shkodër

116

femije qe luajnePolicia e Shkodrës ka nisur hetimin për humbjen e dy fëmijëve në shtëpinë e fëmijës të qytetit të Shkodrës.Burime nga Policia e Qytetit veriperëndimor bëjnë të ditur se gjatë ditës së martë, një prej kujdestarëve të shtëpisë së fëmijës, me iniciale S.M, të moshës 35-vjeçare ka raportuar në Polici humbjen e dy fëmijëve, që sipas policisë, janë larguar rreth orës 12.45 dhe nuk janë kthyer më në Shtëpine e Fëmijës Shkollore dy shtetase, si : Sh. H., vjeç 13 dhe M. Q., vjeç 11.

Po punohet për gjetjen e tyre.