Hidhet në erë makina e Shefit të Krimeve të Komisariatit nr 1 në Tiranë

51

POLICIA_TIRANEPas ngjarjes së rëndë në Kazino dhe plagosjes së shefit të CEZ në Laç, një tjetër ngjarje e rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm, në Tiranë.

Makina e Shefit të Krimeve të Komisariatit nr 1 në Tiranë, është hedhur në erë. Megjithëse policia është duke hetuar në disa pista, vlerësohet se më kryesorja është sulmi për shkak të detyrës.

Sasia e eksplozivit që është vendosur në makinë raportohet të jetë e vogël, çka e ka orientuar grupin hetues drejt një kërcënimi të mundshëm.