Bleona godet sërisht, paguan për të të dalë në revistën amerikane

57

bleona_promo_01Bleona Qereti është shumë e vendosur për të arritur sukses në SHBA. Për këtë synim ajo po përdor çdo rrugë dhe formë. Sigurisht që ajo e di se një mënyrë e mirë është promovimi dhe ajo këtë ka bërë.

Revista javore “Billboard”, i ka kushtuar asaj një hapësirë promovimi (që nënkupton përkundrejt një pagese).

“Bleona Qereti është këngëtarja pop më e famshme e vendit të vogël evropian, Shqipërisë, ku mediet atje e cilësojnë atë Madonna për nga pamja dhe sjellja.

Bleona tregon për revistën një rast gjatë një performance në Festivalin Kombëtar të Muzikës, ku ka hequr pallton dhe të nesërmen përfundoi në të gjitha revistat.

Në moshën 11-vjeçare ajo tregon se ka publikuar këngën e parë. Por tani synimi i saj është të bëhet yll global.

Si gjithmonë Blenona nuk harron të lëshojë ndonjë kritikë për njerëzit nga vendin prej nga vjen: “Njerëzit (në Shqipëri) kane ende mentaliteti komunist”.