Harasani: Martesat gay fyejnë Zotin

56

HARASANI-03_tn_17Pas deklaratës së Avokatit të Popullit, Igli Totozani për legalizimin e martesave gay, reagon sot ish-deputeti i Partisë Socialiste, Andis Harasani.

Nëpërmjet një postimi në rrejtin social “Facebook”, Harasani shprehet se është kundër legalizimit të këtyre martesave duke renditur edhe arsyet pse i kundërshton, bën thirrje që ta bojkotojnë të gjithë këtë nismë.

Jam kundra nismës së Avokatit të Popullit për legalizimin e martesave gay. Dhe këto janë arsyet:

1. Nuk është martesë

2. Është kundër ligjeve të natyrës

3. Në çdo rast do privojë një fëmijë nga nëna ose nga babai

4. Promovon stilin e jetës homoseksuale

5. Kthen një devijim moral në një të drejtë civile

6. Nuk krijon familje por një Bashkim natyror steril

7. Detyron shoqërinë ta pranojë homoseksualitetin

8. Fyen Zotin

Mos harroni. Jeta fillon me Adamin dhe Evën DHE JO ME Adamin dhe Stivin.

Thuajini të gjithë JO nismave të tilla.