Bllokohet Skele-Uji i Ftohtë, pritet shembja me C4 e një ndërtimi pa leje

58

pallati-ne-vloreMinistria e Brendshme ka bërë të ditur se gjatë paradites të së dielës do të shembet një ndërtesë pa leje në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë, për këtë arsye do të jetë e bllokuar zona që të çon nga Skela në Ujin e ftohtë në qytetin bregdetar.

Ministria e Punëve të Brendshme, bazuar në nenin 46 të Ligjit “Për Policinë e Shtetit”, informon opinionin publik e në mënyrë të veçantë banorët e qytetit të Vlorës se duke filluar prej orës 07:00 e deri në orën 16.00 të datës 27 Tetor 2013, do të ketë regjim të kufizuar të qarkullimit të mjeteve dhe këmbësorëve në rrugën “Çamëria” në qytetin e Vlorës dhe rrugët dytësore të lidhura me të.

Gjatë kohës së përcaktuar, në këtë zonë nuk do të lejohet qëndrimi apo lëvizja e mjeteve dhe këmbësorëve. Lokalet përreth zonës do të jenë të mbyllura. Policia e Shtetit këshillon pronarët dhe administratorët e tyre që të mbajnë dritaret e lokaleve të hapura. Policia e Shtetit rezervon të drejtën të bllokojë plotësisht qarkullimin e mjeteve dhe këmbësorëve në segmentin Skelë – Uji i Ftohtë.