Grabitet biznesmeni Kodheli në Kryeqytet

56

policia-ne-patrull-300x225Mëngjesi i sotëm nis me një tjetër sulm ndaj personit. Biznesmeni Ciprian Kodheli është grabitur pranë stadiumit ‘Qemal Stafa’ ku i është rrëmbyer shuma prej 1.5 milionë lekë të reja.

Kodheli është sulmuar nga persona të paidentifikuar akoma, të cilët i kanë hedhur spraj neuroparalizues, për ta grabitur më pas.

Biznesmeni Kodheli merret aktualisht me disa fusha biznesi, ku figuron si aksioner në fushën e farmaceutikës, dhe seksionin i ndërtimit.