Gara për Rektor të UT, votojnë kandidatët Dibra dhe Koni

79

fakulteti-filologjik-universiteti-i-TiranesNdërsa në Universitetet e të gjithë Republikës së Shqipërisë pedagogë dhe studentë po zgjedhin drejtuesit e Universiteteve dhe Fakulteteve, në Tiranë duke se proçesi deri tani po shkon normalisht.
Kandidatja për Rektore në UT, Klodeta Dibra, pasi votoi në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, tha se kjo është një ditë që duhet përcjellë siç duhet.
Dibra: Sot është një ditë që duhet ta përcjellim siç duhet, procesi ka shkuar normalisht. Asnjëherë nuk kam kërkuar të tërhiqem nga gara për rektore e UT sepse besoj në qytetarinë e pedagogëve dhe studentëve.I ftoj të votojnë.
Edhe Mynyr Koni, kandidati tjetër për Rektor votoi në Fakultetin e Shkencave të Natyrës.