“Fund Marrëzisë” nën hetim 8 persona

60

videopokerMinistria e Brendshme, nëpërmjet një njoftimi për shtyp, deklaron se operacioni “Fund Marrëzisë”, po vijon në të gjithë qarkun dhe strukturat e policisë së kryeqytetit janë maksimalisht të angazhuara.

Në kuadër të këtij operacioni, përgjatë ditës së djeshme, janë referuar materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë për 8 shtetas, për veprat penale të “Organizim i Lotarive të Palejuara”, “Vënia në dispozicion e lokaleve për lojëra të palejuara “, si dhe “Transportimi i mallrave kontrabandë” parashikuar nga nenet 197 dhe 198 të Kodit Penal.

Janë proceduar penalisht në hetim  të lirë shtetasit :

•       Afrim Kurt Peri, 47 vjeç, banues në Tiranë.

•       Eridion Dhimitër Kalari, 27 vjeç, banues në Tiranë.

•       Erblin Xhemil Qeleposhi, 23 vjeç, banues në Tiranë.

•       Marineo Fatos Gorezi,  28 vjeç, banues në Tiranë.

•       Rasim  Xhemil Cepani, 40 vjeç, banues në  Tiranë.

•       Kujtim Nuri Hidri, 27 vjeç, banues në  Kodër-Kamëz .

 •      Xhezmi Hekuran Skenderaj, 40 vjeç, banues në Tiranë.