Fotot mahnitëse të Skarsellit

71

Fotografi italian Stefano Skarselli, krijon foto të mahnitshme, ku harmonizon parajsën me tokën. Fotografitë e tij ngjajnë si një kaleidoscop, ku pjesa e sipërme bëhet pjesa e poshtme, qielli është diku aty , dhe fotot bëhen marramendëse.

photo_6

 

photo_8

 

photo_9

 

photo_10

 

photo_11

 

photo_12

 

photo_13

 

photo_1

stumbelupon/Posted in Art/Stefano Skarselli