“Esquire” Mila Kunis, femra më seksi në botë

69
Mila Kunis
Mila Kunis

Aktorja Mila Kunis rivjen sërish në krye të klasifikimeve për bukurinë e saj fizike. Kësaj here është “Esquire” që e cilëson si Femrën më seksi në botë. Por, Weblyest ka nxjerrë një foto të saj rastësore, në rrugë duke bërë sport, pa tualet dhe vë në diskutim cilësimin si femra më e bukur në botë, duke theksuar se ‘…në këtë foto Mila Kunis gjithçka mund të jetë, por seksi…..”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mila Kunis
Mila Kunis

 

 

 

 

 

 

 

 

Mila Kuner--