Humb jetën 34-vjeçari, bie nga shkëmbi në gjueti

82

shkembShtetasi shqiptar Florian Çera, 34-vjeç nga Pogradeci ka humbur jetën duke rënë nga shkëmbi, pranë kufirit shqiptaro-maqedonas.

Mësohet se ai kishte dalë për gjueti, dhe mjegulla e dendur ka bërë që të mos shohë mirë terrenin, dhe për pasojë të rrëshkasë në shkëmb.

34-vjeçari ka humbur jetën pesë ditë më parë, ndërsa vetëm dje trupi i pajetë i është dorëzuar familjarëve.