Ekzekutimi në Shkodër, reagon Topalli

87

Ish-kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli, ka shprehur shqetësimin për rritjen e kriminalitetit në qytetin e Shkodrës, marrë shkas edhe nga ekzekutimi i sotëm i biznesmenit Arjan Ferracaku.

Në një postim në fb, Topalli thotë se ajo qe po ndodh ne qytetin e Shkodres eshte e frikshme, kaq shumë të vrarë, kaq egërsisht të vrarë.

Ish-funksionarja e lartë e Partisë Demokratike, thotë se Shkodra dhe shkodranët janë braktisur nga të gjithë dhe qyteti muzikes, i gazit e fjales se embel, i gezimit te jetes, sot eshte nen terrorin e krimit.