Eduard Kukan pritet të vizitojë sot Tiranën

58

EduardKukanKryetari i delegacionit të Parlamentit Europian për marrëdhëniet me Shqipërinë, Bosnjë-Hercegovinën, Serbinë, Malin e Zi dhe Kosovën, Eduard Kukan, mbërrin sot në Tiranë.

Kukan është i ftuar nderi në ceremoninë e hapjes së vitit të ri akademik nga Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë.

Zyra e shtypit e MPJ-së, bën të ditur se Kukan do të mbajë një ligjëratë në orën 13.30