Edi Rama, Elvis Naçi dhe Erion Braçe në terren për të vlersuar situatënren për

125

Në shoqërinë e kreut të qeverisë dhe imamit Naçi është dhe zv/kryeministri Erion Braçe, i cili raporton për situatën e deritanishme në qytetin bregdetar, i cili ka pësuar dëmet më të mëdha materiale dhe njerëzore.

Gjatë komunikimit Rama i ka kërkuar Naçit të ndihmojë në planifikimin e pastrimit dhe rehabilitimit të zonave të dëmtuara nga tërmeti.

”Bëni planin e pastrimit dhe të rregullimit të zonës. Të kthehet për njerëzit në një lagje më të mirë se çfarë ka qenë”, shprehet Rama.