E rrallë: një vajzë e vogël, mes egërsirave në Afrikë

75

E lindur në Afrikë, vajza e dy fotografëve francezë, Tippi Degré ka pasur një fëmijëri të pazakontë. Ajo u rrit në shkretëtirën Afrikane dhe u lidh në mënyrë të pazakontë me kafshët, duke bërë shokë shumë prej tyre, një elefant 28 vjeçar, një luan, një gjirafë, një krokodil etj. Afrika ishte shtëpia e saj për shumë vite dhe ajo thoshte, se nuk kishte shokë atje, sepse nuk shikonte ndonjëherë fëmijë, kështu që u miqësua me kafshët. Prindërit e saj, Alain Degré dhe Sylvie Robert, dokumentuan gjithçka duke bërë dhe një film dhe janë shprehur, se ajo i imagjinonte ato sikur të kishin të njëjta përmasa me të dhe se ishin shokët e saj, ajo përdorte imagjinatën e saj për të jetuar në këto kushte të tjera.

Stumbelupon

Posted in Nature/ Africa, Tippi Degré, wildlife

wildlife_10

wildlife_5

wildlife

wildlife_3

wildlife_1

 

wildlife_2

 

 

wildlife_16