E pabesueshme, por kjo është pishina më e populluar ne botë

82

Fotografi Michael Yamashita,  ka kryer këto foto të pabesueshme në pishinën me dallgë Summerland, në Tokio të Japonisë. Nga fotot, rezulton të jetë pishina më e populluar në botë, ku është e pamundur të notosh. Nxehtësia në verë, në Tokio është e papërballueshme, duke bërë që të gjithë njerëzit të vrapojnë drejt pishinave. Dhe për këtë japonezët, e kanë gjetur zgjidhjen, duke vënë në lëvizje më shumë ujin, duke krijuar dallgë të larta dhe duke i rrotulluar njerëzit në një drejtim sipas një rryme uji të caktuar, duke mos pasur fare nevojë të notosh./stumbleupon/

Crowded-Swimming-Pool-Tokyo-1
Tokio

 

Crowded-Swimming-Pool-Tokyo-2
Tokio

 

Tokio
Tokio

 

Tokio
Tokio

 

Crowded-Swimming-Pool-Tokyo-5
Tokio

 

Crowded-Swimming-Pool-Tokyo-6
Tokio