E nderuar Grua!

53

odeta-nishani-71347011907Po lexoj ne Gazeten Shqiptare se një grua paska thënë:  “Kam mbetur e cuditur kur pashë në gazeta akuza të deputetëve të majtë Erjon Brace e Pirro Lutaj, se gjoja trualli kuështë ndërtuar selia e PD qenka në pronë e FAMILJES sime”! Epo e meriton një PËRGJIGJE!

E nderuar Grua!
Jo më LARG se dje kam kërkuar nga Presidenti i Republikës të spjegohet apo qartësojë adresën e deklaratave të tij emocionale, plot mllef e të pa vërteta. Qenkeni përgjigjur ju! Njësoj është.

E nderuar Grua!
Me duhet të them që në krye të herës se ju nuk keni lexuar gjë. Po fare fare.

Nuk ka asnje gazete qe te kete shkruar se une Erjon Brace te kem thene kund se “Familja juaj ka pronesine mbi Seline aktuale te PD”!

Une nuk shkruaj ne ndonje gazete.
Une postoj mendimet e mia ne kete profil. Per fat te dyja postimet, ai I dates 15 dhe ai I dates 17 Jane ketu.

Nese dini te lexoni apo doni te lexoni, mund ta beni me poshte.

E nderuar Grua!
Ne te dyja postimet, une I kam kerkuar Presidentit te Republikes te spjegohet nese ka apo jo interesa pronesore Familja e tij ne truallin ku eshte ngritur Selia aktuale e PD pas informacioneve te PAVARURA te publikuara ne media.

Pra kam pyetur e nderuar Grua!
Pyetja nuk eshte shpifje, akuze, kercenim, shantazh!
PYETJA ESHTE GJEJA ME NORMALE NE GJUHEN TONE DHE NE CDO GJUHE TE BOTES.

Une shpresoj shume qe ju ta dini se c’eshte nje pyetje dhe te beni dallimin mes saj dhe nje shpifje, akuze, kercenimi, shantazhi.

Afermendsh qe e dini por ju keni ZGJEDHUR vetviktimizimin si PERGJIGJE per pyetjet uleritese qe Kane lidhje me ushtrimin e detyres nga Presidenti I Republikes apo me dekretet e tij, per mua e shume te tjere te njeanshme e te paligjshme.

Por ju skeni pune me to. Apo jo?

E nderuar Grua!
Kerkoj nga ju qe menjehere te terhiqni ato qe I keni thene Gazetes Shqiptare per mua, si fjale te paverteta e qe nuk Kane lidhje me ate qe une kam thene lidhur me kete ceshtje.

Eshte e drejte kjo. Nderkohe, une e mora pergjigjen per pyetjen time: Ju, familjarisht, nuk keni interesa pronesore ne truallin ku ngrihet Selia aktuale e PD.

Faleminderit!

Ne mungese te INSTITUCIONEVE te PAVARURA e APOLITIKE qe te japin informacion ligjor lidhur me sa ju thoni, me duhet qe ta verifikoj.

Besoj shume qe kjo te mos u duket shantazh, kercenim apo shpifje!