Dhunohet kreu i FRPD-së në Korcë

72

policia-ne-patrull-300x225Eshtë dhunuar fizikisht nga persona të paidentifikuar mëngjesin e sotëm në qytetin e Korçë,s kreu i FRPD-së Armando Cenolli. Eshtë raportuar, se kreu i FRPD-së, ndodhet akoma në spitak ku po merr ndihmën e specializuar.

Policia raporton, se po punon për zbardhjen e ngjarjes dhe të autorëve.