Dënim i rrallë, nuk duhet t’iu flasë grave

62

gojekycurNjë anglez 56 vjeçar u dënua për të mos folur me gra për 10 vjet pas disa ngacmimeve seksuale që ka bërë ndaj femrave të panjohura. Nëse  ai do të shkëmbejë fjalë me një të huaj kjo do ti kushtojë pesë vite burg.

56-vjeçari Delahunty Davidi është paditur edhe më parë për ngacmim por episodi i fundit ka qenë afrimi pranë një vajze në një stacion autobusi. Davidi është arrestuar dhe përballur me drejtësinë.

Gjykatësi e ka dënuar atë me nëntë muaj burg, 12 orë për punë sociale si dhe ndalimin e pazakontë për të mos folur me gratë e panjohura (përveç emergjencave të rënda).