Delegacioni i KiE takime në Tiranë

61

LUCA VOLONTèDelegacioni i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës i kryesuar  nga ish-parlamentari italian Luca Volonte vijon takimet në Tiranë për të vlerësuar legjislacionin elektoral dhe zhvillimin e fushatës zgjedhore.

Në vizitën dy ditore në vendin tonë, ku delegacion do të zhvillojë takime me presidentin Buajr Nishani, kryeministrin Sali Berisha, kryetaren e KQZ-së Lefterie Lleshi, krerët e partive politike pjesmarrëse në këto zgjedhje, përfaqësues të trupit diplomatik dhe shtypin, si edhe me personalitete të shoqërisë civile.

Vëzhguesit do të mbajnë sot në orën 18:30 një konferencë për shtyp ku pritet të jepen detaje për mënyrën se si po zhvillohet fushata elektorale në Shqipëri.