Dasmat më të shtrenjta të personave me famë

73

Dasmat e personave të famshëm janë nga më të shtrenjtat në botë dhe konsiderohen si shpenzime qesharake, pasi ceremonitë mbyllen shumë shpejt me divorce. Miliona dollarë të shpenzuara nëpër këto festa, të cilat shumica e tyre nuk zgjasin më shumë se disa vite, disa prej tyre madje dhe vetëm edhe disa ditë./weddinganswer.com/

David and Victoria Beckham- 800 mije dollare shpenzime per ceremonine
David and Victoria Beckham- 800 mije dollare shpenzime per ceremonine

 

Brad Pitt dhe Jennifer Aniston- Ceremoni 1 milone dollare
Brad Pitt dhe Jennifer Aniston- Ceremoni 1 milone dollare

 

Catherine Zeta-Jones dhe Michael Douglas- 1.5 milione dollare- me 2000
Catherine Zeta-Jones dhe Michael Douglas- 1.5 milione dollare- me 2000

 

Christina Aguilera dhe Jordan Bratman- 2 milione dollare
Christina Aguilera dhe Jordan Bratman- 2 milione dollare

 

Eddie Murphy dhe Nicole Mitchell- 1.2 milione dollare- me 1993
Eddie Murphy dhe Nicole Mitchell- 1.2 milione dollare- me 1993

 

Elton John dhe David Furnish- 1.75 milone dollare- me 2005
Elton John dhe David Furnish- 1.75 milone dollare- me 2005

 

Kim Kardashian dhe Kris Humphries- 10 milione dollare- martesa zgjati 72 dite
Kim Kardashian dhe Kris Humphries- 10 milione dollare- martesa zgjati 72 dite

 

Liza Minnelli dhe David Gest- 3.5 milione dollare
Liza Minnelli dhe David Gest- 3.5 milione dollare

 

Madonna dhe Guy Ritchie- 1.5 milione dollare- me 2000
Madonna dhe Guy Ritchie- 1.5 milione dollare- me 2000

 

Paul McCartney dhe Heather Mills- 3.2 milione dollare
Paul McCartney dhe Heather Mills- 3.2 milione dollare

 

Prince William dhe Kate Middleton- 34 milione dollare
Prince William dhe Kate Middleton- 34 milione dollare

 

Tom Cruise dhe Katie Holmes- 2 milione dollare- me 2006
Tom Cruise dhe Katie Holmes- 2 milione dollare- me 2006