Çifti Obama për “Shën Valentin”, larg njëri-tjetrit

55

Obama7_1615516aPresidenti Barcak Obama dhe partnerja e tij Michelle Obama kanë ngrënë darkë në një restorant Meksikan në Washington, mbrëmjen e djeshme. Çifti presidencial u fut me qetësi në restorant i shoqëruar nga një agjent sekret, i cili qëndroi para hyrjes së restorantit.

Sipas mediave të huaja çifti, i cili ka më shumë se 20 vite i martuar do ta kalojë ditën e ‘Shën Valentinit’ i ndarë. Kjo pasi më datë 14, axhenda e Obamës parashikon se ai do të merret me çështjen e bregut lindor të Maryland.

Më pas ai do të jetë në Kaliforni për të takuar Mbretin Abdullah i II i Jordanisë. Ai madje do të kalojë pjesën tjetër të fundjavës në Kaliforni. Darka shtetërore për Presidentin e Francë, Francois Hollande është ditën e martë në mbrëmje në Shtëpinë e Bardhë.