Çështja “Gjika”, gjykata vendos ekspert për verifikimin e dokumenteve

41

shpetim gjikaGjatë seancës së sotme të zhvilluar ndaj kreut të bashkisë së Vlorës, Shpëtim Gjika, Gjykata e Tiranës ka caktuar një ekspert për verifikimin e dokumenteve.

Seanca e sotme ishte caktuar që më datë 10 mars, ku u vendos shtyrja për ditën e sotme.  Gjika dhe shtatë të pandehur të tjerë akuzohen për falsifikim dokumentesh dhe ndërtim pa leje.

Në seancën e kaluar avokatët e të pandehurve kanë kërkuar pushimin e çështjes me argumentimin se prokuroria ka shkelur afatet e hetimit, duke shkelur kësisoj ligjin e duke e bërë procesin e hetimin nul.