Burri hedh gruan nga kati i nëntë

67

carabinieri-ap_1Krimi në familje godet sërish. Silvana H. Ka gjetur vdekjen pasi është hedhur nga kati i nëntë i një pallati në Itali. Viktima dhe familja e saj banonin në rrethinat e Milanos, në lokalitetin Kolonjo Monceze.

Zef Lleshi 30-vjeç akuzohet se ka vrarë të shoqen Silvana. H. Fillimisht forcat e policisë kanë qenë të orientuara drejt versionit të vetëvrasjes, pasi gruaja ishte hedhur nga kati i nëntë i një pallati dhe i shoqi kishte ofruar alibinë e vetëvrasjes.

Ndërkohë, gjurmët e lëna në krahun e bashkëshortes si edhe shenjat e një sherri të fortë në familje, me orendi të thyera kanë rrëzuar hipotezën e vetëvrasjes së ngritur nga bashkëshorti. Ai e ka pranuar vrasjen më vonë, që me sa duket duhet të kenë për arsye motive xhelozie.