Brokaj: Berisha duhet dërguar para drejtësisë

54

brokaj sabitIsh-Ministri i Mbrojtjes, Sabit Brokaj, deklaron se lufta ndaj korrupsionit duhet filluar nga ato që vunë në sistem korrupsionin. Lufta fillohet nga koka, deklaron Brokaj duke bërë direkt përgjegjës ish Kryeministrin Sali Berisha për shumë çështje korruptive në vend.

“Lufta kundër korrupsionit duhet të fillojë nga ata që e krijuan dhe e vunë në sistem korrupsionin. Pikërisht nga koka dhe personi që është themeluesi i tij. Përgjegjës për vendosjen në sistem të korrupsionit në Shqipëri, janë Berisha me ministrat e tij (…) Provat kanë dalë me kohë. Dosjet janë në prokurori të patrajtuara, të shtyra, të shmangura. Rasti tipik, është rruga Durrës-Kukës, ku u sajua një shpikje monstruoze vetëm për të mos u dënuar kusarët e pushtetit. Çdo veprim tjetër që do të jetë në këtë fushë, por do të merret me vogëlushët, dhe nuk ka për të pasur asnjë të mirë shteti në raport me luftën kundër korrupsionit”, tha Brokaj.