Breçani padit Policinë e Shtetit: Dua të kthehem në detyrë

85

erzen brecaniPolicia e Shtetit është paditur nga Ish-zv/drejtori i Rendit dhe Sigurisë në Dibër, Erzen, për shkarkimin e tij nga detyra.

Erzen Breçani sqaron se padia është bërë për largim të padrejtë nga organizata e policisë, dhe se kërkon revokimin e Urdhrit të Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Artan Didi.

Erzen Braçani kërkon të rikthehet në detyrë.

Erzen Breçani është shkarkuar nga posti i zv/drejtorit të Rendit dhe Sigurisë në Dibër, për shkak të shkrirjes së këtij pozicioni.

Brenda një muaji, Erzen Breçani u lëviz nga posti, i zv/drejtorit të Policisë së Tiranës në zv/drejtor në Dibër, prej nga edhe u shkarkua për të dytën herë.