Braçe: Shpresoj që Fullani të ketë thënë të vërtetën për gjithçka

52

erion-brace-lsa_1Pas Takimit që Kryeministri i ardhshëm, Rama ka bërë me Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, Fullani asgjë nuk është bërë publike për mediat.

Deputeti socialist Erjon Braçe ka deklaruar, se shpreson që Guvernatori të ketë thënë të vërtetën. Ai thekson gjithashtu, se do të dëshironte që ai të ketë marrë përgjegjësinë, që i takon për gjithçka ka ndodhur me borxhin, me financimin jashtë çdo limiti të shpenzimeve elektorale të Kryeministrit në ikje dhe korrupsionin në sistemin bankar, me produkt shifrën alarmante të kredive të këqija.

Takimi i Ramës me Fullanin vjen në kuadrin e një sërë takimesh që Kryeministri i ardhshëm po kryen me krerët e institucioneve në vend.