Braçe: Lulëzim ke vrarë në mes të bulevardit, drejtësia do të vihet në vend

49

erion_braceDeputeti socialist Erjon Braçe, i është kundërpërgjigjur sulmeve, që Lulëzim Basha po bën gjatë fushatës së tij kundër shumicës së majtë, me një koment në Facebook.

Ai i kujton Lulëzim Bashës, se standardi më i ulët i 22 viteve ishte momenti kur ai ka vrarë në mes të bulevardit. Ai i kujton Bashës krimet e kryera, duke i kujtuar gjithashtu mbylljet e dosjeve me procedurë. Ai e mbyll komentin e tij me premtimin që tashmë është një premtim elektoral i së majtës, që pritet të marrë pushtetin, se drejtësia do të vihet në vend.

Më poshtë keni komentin e plotë të deputetit socialist Erjon Braçe:

Lulëzim!

Standardi më i ulët i 22 viteve ishte 21 janari, dita kur ti vrave mu në mes të bulevardit!!
Po lexoj që Lulzim Basha paska thënë sot, gjatë takimeve të fushatës së tij për të merituar “trotuarin”, që i ka caktuar tutori:

“Përballemi sot me një mazhorancë, që është standardi më i ulët i së kaluarës 22-vjeçare. Ata janë Shqipëria e dredhive dhe e pazareve. Ata janë Shqipëria e mashtrimit dhe e tjetërsimit, një mazhorancë me sy të babëzitur drejt pasurive publike të shqiptarëve. PD duhet të jetë gati t’i përgjigjet, si mazhoranca morale e shqiptarëve dhe e qytetarëve shqiptarë kudo ku ndodhen”!!

Kjo është gjuha, që dërgoi në opozitë Sali Berishën, por edhe ty or Lul!!
Po po, gjuha arrogante e një vrasësi serial pushteti apo hajduti po kaq të shpeshtë, po prej pushtetit.

Ti Lulëzim flet për moral?
Lulëzim, mbi ty është ende e pagjykuar një akuzë tejet e rëndë për një funksionar publik, ngritur nga Prokuroria e Republikës.
Bëhet fjalë për “vjedhjen e shekullit” dhe ajo është ende e pagjykuar!!
Ti e kalove ylberin dhe u ktheve në …….fëmijë, kur i dorëzove për muaj të tërë rresht gjykatës më të lartë, raporte ditore nga ato që fëmijët qëmoti merrnin për të justifikuar mungesat.

Me ato raporte shtyve gjyqet, tutori yt fitoi kohën që i duhej për të ngatërruar gjyqet dhe në fund, gjykatësja jote private sajoi procedurën përmes së cilës nuk u gjykove!!
Moral është ky? Ti flet e akuzon për moral kur je i tillë?!

Ti Lulëzim flet në emër të një Shqipërie morale?!
Po çfarë thua? Qenke rëndë.
Po thua që 1 milion shqiptarë nuk kanë moral dhe ti ke?

Ti ke vrarë Lulëzim!!
Dallimi yt nga shumica e shqiptareve qëndron në këtë fakt!!
Ti vrave, ata ishin viktimat!!
Ti vrave në mes të bulevardit të Tiranës dhe në 100 vitet e fundit vetëm një mercenar i fashizmit e kishte bërë këtë në një datë, 4 shkurt!! E fshive këtë datë nga rrugët e Tiranës me shpresën se njerezit nuk do të kujtojnë kurrë faktin që ti, Lulëzim Basha ke vrarë në këtë qytet!!

Lul!
Një krim që nuk ndëshkohet nuk harrohet kurrë!
Kjo po të ndodhë!!
Krimi yt unk do të harrohet!!
Shqiptarët janë njerëz me moral. Morali i tyre buron nga drejtësia dhe drejtësi do të bëhet!!
Duke nisur nga ty!!