Beyonce dhe Jay Z duke parë një ndeshje basketbolli të NBA-së

50
Beyonce dhe Jay Z
Beyonce dhe Jay Z

Beoynce dhe Jay Z duket se po shijojnë kohën së bashku, duke parë një ndeshje basketbollli të NBA-së. Çifti dukej i lumtur dhe i qeshur teksa shijonin momentet e lojës së bashku. Shtypi kohët e fundit ka raportuar për problemet që ekzistojnë mes tyre, por me sa duket përpjekjet po synojnë një rikuperim të situatave problematike. Beoynce dhe Jay Z kanë një fëmijë së bashku, 22 muajsh dhe kanë deklaruar se do ta kalojnë së bashku festën e Krishtlindjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beyonce dhe Jay Z
Beyonce dhe Jay Z

 

Beyonce dhe Jay Z
Beyonce dhe Jay Z

 

Beyonce dhe Jay Z
Beyonce dhe Jay Z

 

Beyonce
Beyonce