Berisha në aktivitetin e 85 vjetorit të “Mjekësisë publike”

50

Berisha-me-nxenes-shkolle-320x205Kryeministri Sali Berisha ka marrë pjesë në aktivitetin me rastin e 85 vjetorit të “Mjekësisë publike”të organizuar nga Shoqata Tirana në ambjentet e Hotel “Sheraton”.

Në fjalën e tij në këtë aktivitet, kryeministri Berisha ka folur për zhvillimin e mjekësisë shqiptare dhe rritjen e cilësisë në shërbimin mjeksor.

“Është bërë një luftë epike në lidhje me tuberkulozin, një luftë që nisis vetëm me dy mjete, me stetoskopin dhe një aparat radiologjik. Puna që kanë bërë mjekët e atëhershëm dhe punën që bëhet tani, kushtet që punohej atëherë dhe kushtet e tanishme, janë të pakrahasueshme. Unë shpreh nderimin tim për mësuesit e mi. Është fat i madh që unë pata mësues të tillë, kolloz”, u shpreh Berisha.

Berisha: Tiranën kryeqytet e kanë bërë qytetarët e Tiranës

“Kryeqyteti po shëtiste nga një qytet në tjetrin. Tiransit hapën zemrën e tyre dhe këtu u rrit kryeqyteti. Tiranën kryeqytet e bënë qytetarët e saj. Shoqata e “Mjekësisë Publike”, ëshët bërë një zë i ndershëm me përfaqësues i qytetarëve të Tiranës. Unë ju garantoj se po hidhen bazat e Tiranës së këtij shekulli. Ky bulevard që ne po ecim është një projekt i mrekullueshëm. Këto projekte janë një zhvillim jetik për Tiranën. Qeveria do të mbështesë fuqishëm zhvillimin e kryeqytetit”, tha kryeministri.