Berat, rrëzohet helikopteri

54

helicopterNjë helikopter është rrëzuar në zonë malore të fshatit Terpan të Beratit.
Nga informacionet e para mësohet se është plagosur piloti i cili është me shtetësi italiane.
Piloti është dërguar në spitalin e Beratit dhe ka dëmtime në gjymtyrë. Ende nuk dihen shkaqet e aksidentit.