Bastuni i Charlie Chaplin ne ankand

68

CharlieChaplinBastuni i Charlie Chaplin, kostumet nga “The Sound of Music” dhe xhaketa e veshur nga Steve McQueen ne “Bullitt” jane shitur per disa milione dollare ne nje ankand te relikeve te Hollywood.
“Los Angeles Times” raporton se bastuni i Chaplin nga “Modern Times” arriti shumen e 420,000 dollareve, nderkohe kostumet u shiten per 1.56 dollare.
Ne kete cmim u perfshi edhe fustani i Julie Andrews ne kohen kur ajo kendon kengen “Do-Re-Mi”.
Nderkohe xhaketa nga “Bullitt” terhoqi 720,000 dollare.