Arvizu në presidencë takon Nishanin

48

arvizu1Rreth orës 12:00 ambasadori i SHBA-së,, Aleksandër Arvizu  është parë të hyjë në Presidencë për të zhvilluar një takim me kreun e shtetit Bujar Nishani.

Takimi ndodh në një moment kur kemi një situatë të tensionuar politike mes mazhorancës dhe opozitës.

Një ditë më parë Kuvendi miratoi vetëm me votat e mazhorancës pr/vendimin për ndryshimin e përbërjes së komisionit të reformës territoriale, si dhe ngritjen e komisionit hetimor për akuzat e përfshirjes së ushtrisë në trafik droge.